Gullberg by Stockwine

Gullberg by Stockwine handlar om gott vin. Och människor med det lilla extra. Vi finns och verkar i Sverige och vi som samlats i företaget har ett brinnande intresse för vin och att bygga framtidens vinföretag. Vi drivs av glädje, nyfikenhet och av viljan att arbeta med det vi kan och älskar.

Företaget Gullberg & Gullberg grundades i mitten av 2000-talet av musikbolagsdirektören Stefan Gullberg. Stefans vision att bygga en portfölj av viner med stor personlighet och mycket attityd är något vi bygger vidare på och för med oss in i nästa kapitel. Wines rocks!

I dag är företaget ett dotterbolag till Stockwine Group AB och säljer huvudsakligen till restauranger och hotell. Bolaget jobbar främst med ”fine wine”, viner från internationellt upphöjda, omskrivna och välrenommerade producenter. Vi sätter en ära i att vara ambassadörer för de personer som äger och driver gårdarna vi hämtar våra viner ifrån, vi kallar dem hellre vänner än leverantörer.

Gullberg by Stockwine handlar i stor utsträckning om kombinationen vin och mat, inte minst då vi har goda och nära samarbeten med många av Sveriges bästa kockar. Våra säljare är meriterade och respekterade eftersom de träffar restauranger och Sommelierer dagligdags, de kan sina viner och vet vad de pratar om.

Trots en exklusiv portfölj är vi ödmjuka, flexibla och snabbfotade. Vi ser gärna att en producent levererar både till Gullberg by Stockwine och till vårt andra bolag, Stockholm Wine Importers.